Карадайъ нападна Трифонов индиректно: Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов

...
Карадайъ нападна Трифонов индиректно: Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов
Коментари Харесай

Карадайъ: Вместо да изпраща SMS-и до чираците си, Слави Трифонов да дойде в НС

Карадайъ атакува Трифонов косвено: 

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов да пристигна в Народното събрание - това изиска ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. Настояването му пристигна, откакто близо час към този момент депутатите се караха за дневния си ред.

" Да гласуваме процедура по допускане за господин Слави Трифонов. Той изпраща едни SMS-и. Вместо да изпраща SMS-и до чираците си, по-добре самичък да пристигна тук и самичък да аргументира своите тези ", сподели Карадайъ от парламентарната естрада.

" Благодаря за предлагането и по-скоро за това, че сме чираци на господин Трифонов. Нали знаете, че чираците са при занаятчия. Благодаря за признанието, че господин Трифонов е занаятчия, само че бих допълнил вашето предложение - да бъде даден достъп на Прокопиев, който по този начин или другояче си е конфигурирал цяла парламентарна група, в това число и господин Доган да се разноски от " Росенец ", по този начин и по този начин ще му взимате пристанището. Ако може да се задължи Бойко Борисов да участва, в случай че би трябвало с защита в залата, тъй като пристигна, направи едно кило оферти ", отговори му ръководителят на групата на Има Такъв Народ Тошко Йорданов, представен от " ".

Нито едно от двете оферти обаче не бе гласувано. " Съгласно правилника, няма съображение да се подложи такова искане за гласоподаване ", изясни им ръководителят на Народно събрание Росен Желязков.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР